luni, 26 august 2013

Despre anvelopare cladiri

Anveloparea clădirilor este sistemul prin care blocurile sunt reabilitate termic. Aceasta cuprinde câteva etape importante: schimbarea ferestrelor clasice cu profile moderne - din PVC și geam termopan, izolarea efectivă cu plăci din polistiren, tencuirea suprafețelor și ȋn final, zugrăvirea unitară.
Firma anvelopare cladiri

Există două metode prin care se poate petrece această operațiune: fie din fonduri proprii (și uneori rezultă un amestec de nou cu vechi, de pestriț cu iz de cârpeală, pentru că nu toți proprietarii vor să investească ȋn confortul propriu și ȋn aspectul exterior al blocului; sau pur și simplu nu ȋși permit, costurile fiind destul de ridicate), fie din fonduri nerambursabile (teoretic, pentru că tot din taxele si impozitele pe care contribuabilii le plătesc se rambursează aceste fonduri) și de la bugetul local.

Cea mai bună variantă este cea ȋn care se implică statul; astfel, se schimbă toate ferestrele, blocul are la final un aspect ȋmbunătățit – sau, măcar unitar – ceea ce contribuie la economia generală și la revigorarea din punct de vedere estetic, a zonei. Prețurile apartamentelor din blocul respectiv pot crește semnificativ ȋn cazul unei vânzări, iar noii proprietari vor știi și vor aprecia că - măcar de dezordinea pricinuită de acest tip de renovare - au scăpat.

Apelati o firma de constructii specializata in aveloparea cladirilor deoarece confortul termic va crește considerabil si costurile vor scadea semnificativ. După prima iarnă ne convingem de-a dreptul de schimbare. Există zile ȋnsorite când nu e nevoie să pornim caloriferele decât la lăsarea ȋntunericului. Nu mai pomenim de faptul că nu mai bate vântul in case prin ferestre antice și cu lemnul șubred prin care se mai prelinge apă de la ploaie sau se scurge apă ȋn urma zăpezii topite de pe pervazul care nu fusese poziționat corect ȋncă de la darea ȋn folosință a blocului.

Și vara se simte că sunt câteva grade ȋn minus ȋn casă, datorită izolației corespunzătoare. Astfel, nu mai suntem obligați să pornim aparatul de aer condiționat, care consumă curent, la fel de des.

Acestea sunt avantajele care ne fac să vorbim despre anvelopare, cu drag! Vă așteptăm să ne dați dreptate iarna următoare!

Recomandat de Top Rated Shower Drains.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu